Kalender

Zondag 15 april 2018: Feestelijke opening Huis van het Horstgenootschap
Het kasteel van Horst is tijdelijk gesloten omwille van beheerswerken. Een groep gidsen en vrijwilligers bundelen nu de krachten in het Horstgenootschap, met info voor fietsers en wandelaars, rondleidingen op zondagen, workshops voor kinderen op feestdagen, ... Zo blijft de site van het kasteel ook leven tijdens de werken. Op 15 april ontvangen we je feestelijk omdat het Huis opent! De Pynnock ridders Horst zijn ook van de partij en zorgen van 13u tot 17u voor de nodige animatie.
WAAR: Kasteel van Horst, Horststraat 283220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

Zondag 22 april 2018: Smakelijk RijmenaMmmm
Tussen 14u en 17u maken we Rijmenam onveilig en omdat je van vechten honger krijgt, zijn we ook geïnteressseerd in de culinaire tradities en streeklekkernijen
WAAR: Stationsplein, 2820 Rijmenam (Bonheiden)

Zondag 29 april 2018: Dragon Run
Op zondag 29 april organiseert de Jeugdraad van Holsbeek aan het kasteel van Horst de derde editie van de DRAGONRUN! De DRAGONRUN is een loopevenement voor jong en oud met verschillende avontuurlijke obstakels onderweg. Niets is onze stoere lopers te veel: door modder ploeteren, over obstakels klauteren, met draken vechten ... Of met ridders?
WAAR: Kasteel van Horst, Horststraat 283220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

Zondag 13 mei 2018: Begijnhoffeesten Diest
De Begijnhoffeesten in Diest staan dit jaar in het teken van prins Filips Willem van Oranje-Nassau. Deze vergeten prins ligt al 400 jaar begraven in de Sint-Sulpitiuskerk.. Wij treden op aan de Bleekweide.

Zondag 20 mei 2018: De Sage van de Eenhoorn
Met Pinksteren is het weer zover: Sage van de Eenhoorn Kom allemaal naar de prachtige abdijsite van Herkenrode voor een dag vol plezier! Nog niet overtuigd? Bekijk dan hier de beelden van vorig jaar!
WAAR: Abdijsite Herkenrode, Herkenrodeabdij 4, 3511 Hasselt