Stap Avonturenland binnen en merk dat er niet alleen te luisteren en te kijken valt. Ontdek wat je allemaal zelf kan doen!

Ben je dapper genoeg om Het Gevarenpad te trotseren? Test je snelheid en behendigheid op het pad met moeilijke hindernissen en bewijs dat je de moed hebt van een echte ridder!

Een speelgoedwinkel bestond in de middeleeuwen nog niet. Zelf je speelgoed maken was de boodschap. Hoe handig en creatief ben jij? Ga langs bij de Handige Harlekijn en kijk eens wat je allemaal kan doen met materiaal dat er ook in de middeleeuwen was.

Geen TV, computer of smartphone, maar gelukkig hadden de middeleeuwse kinderen en volwassen ook al leuke gezelschapsspellen. Test je kennis en strategie in de Speelderij. Hier kan je spelletjes uitproberen en zelfs eentje zelf maken.

Speel je graag een spel waarbij kracht, evenwicht en behendigheid van belang zijn? Durf je dan de Duel Arena betreden? Kies zelf wie je uitdaagt voor een spannend duel. Misschien draait het wel anders uit dan je eerst dacht.

Verkies je een tijdverdrijf met wat meer actie? Jagen was in de middeleeuwen niet alleen een manier om aan voedsel te komen; het was ook toen al een echte sport. Leer met een katapult schieten in de Jagershoek.

Heb je ook van die Tintelende teentjes en wriemelende voetjes?  Doe je schoenen uit en ontdek wat je allemaal tegenkomt op je pad.

image-164193-Avonturenland-_Marc_Renard_(1).JPG
(c) Marc Renard
image-164188-Avonturenland_-_Marc_Reekmans_(5).w640.JPG
(c) Marc Renard